октябрь 31, 2013
Marcel Pavel: Sunt cu capul în nori şi cu picioarele pe pământ.
Marcel Pavel – bărbat al contrastelor. Are 54 de ani. Pe scenă – un adevărat amator de experimente şi provocări: interpretul de muzică pop în anul 2013 a lansat un album de muzică clasică.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Marcel Pavel – bărbat al contrastelor. Are 54 de ani. Pe scenă – un adevărat amator de experimente şi provocări: interpretul de muzică pop în anul 2013 a lansat un album de muzică clasică. Numărul admiratorilor săi, dar mai bine zis, a admiratoarelor sale, continuă să crească. Un familist convins: este căsătorit de 22 de ani, iar de curând a devenit tată pentru a treia oară.

Recent, legendarul cântăreţ român a cântat din nou pe scena din Chişinău, a dat un interviu pentru revista AQUARELLE şi a fost invitat la emisiunea AiShow!

Marcel, vă face plăcere să evoluaţi în Chişinău?

Dacă aţi deschide paşaportul v-aţi putea convinge că sunt un oaspete fidel al Republicii Moldova, deja nu mai am pagini libere pentru ştampile, cred că voi fi nevoit să-mi fac un paşaport separat pentru Chişinău. (Zâmbeşte.) Îmi face deosebită plăcere să mă întorc acolo unde publicul mă primeşte cu atât de multă căldură! Sunt deseori invitat să cânt la evenimente private, de exemplu, în octombrie am evoluat cu ocazia zilei de naştere a vechiului meu prieten, Gabriel Stati. L-am cunoscut acum mulţi ani, când pentru prima dată am venit la Chişinău şi am cântat la nunta acestuia.  De atunci, membrii familiei Stati au devenit nişte persoane dragi sufletului meu, prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Apropo, Gabriel va fi naş la botezul fiicei mele, de fapt ea va avea trei naşi din Chişinău! (Zâmbeşte.)

Vă felicităm cu faptul că aţi devenit tată deja pentru a treia oară!

Vă mulţumesc! Micuţa Iuvenalia-Ioana nu are decât trei luni, însă e o adevărată minune! Am devenit tată pentru a treia oară la vârsta de 54 de ani şi îi sunt foarte recunoscător soţiei mele pentru acest cadou neaşteptat şi extraordinar. Fiul nostru mai mare Richard are 17 ani, Sasha – 15. Ambii au ales calea muzicii– sunt pianişti. Mă mândresc enorm de mult cu copii mei, dar pentru fetiţă nutresc un sentiment aparte, o ador la propriu şi la figurat – ea reprezintă cea mai mare surpriză din întreaga mea viaţă.

Povestea familiei Dvs. are un subiect cu totul interesant

Foarte interesant! Soţia mea s-a născut la Moscova. A absolvit Şcoala de Coregrafie din Moscova, a dansat în Teatrul Balşoi. Am făcut cunoştinţă în timpul unui turneu de-al ei în România. De atunci suntem împreună, deja de 22 de ani.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE octombrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.81444001197815