январь 30, 2014
Lumea mea: Cristy Rouge
Cristina este una dintre cele mai zâmbitoare şi pozitive interprete de la noi din ţară. Dar, pe lângă talentul său indubitabil, Cristina dă dovadă şi de o sârguinţă destul de vizibilă: anul trecut, aceasta a deschis o agenţie de organizare a evenimentelor.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Bijuteriile mele

Ador bijuteriile. Brăţara semnată Frey Wille care este un cadou din partea iubitului meu şi un inel, pe care l-am primit de la o persoana foarte dragă inimii mele. Îmi place că se potriveşte cu absolut orice ţinută.

Rochia mea

Am foarte multe rochii – atât pentru ținutele scenice, cât şi pentru a ieşi în oraş. Preferata mea este cea pe care am îmbrăcat-o la primul meu concert solo, îmi trezeşte o groază de amintiri plăcute.

Pantofii mei

În colecţia mea de pantofi se regăsesc diferite modele: de la cei de zi până la cei de seară. Pantofii bej semnaţi Guess mă salvează din aproape orice situaţie. Adidaşii cu vârfurile aurite pe care i-am achiziţionat din magazinul Rich Story mă fac enorm de fericită.

Muzica mea

Îmi place muzică de tot genul, important e să fie de calitate. Ascult cu plăcere piese interpretate de Beyoncé, William Pharell, Will I Am, Jessie J.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE februarie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.7986838817596