декабрь 02, 2013
Ludmila Climoc 5 ani. Fiecare zi se schimbă cu Orange!
Să urmărești activitatea unei femei de succes cum ar fi Ludmila Climoc a fost mereu o ocupație captivantă.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Să urmărești activitatea unei femei de succes cum ar fi Ludmila Climoc a fost mereu o ocupație captivantă. Anul acesta celebrează jubileul de 5 ani de la desemnarea sa în funcția de director general al companiei  Orange Moldova.

Cu ocazia acestui ”jubileu” am decis să vă povestim cum au decurs acești ani, în ce măsură s-a schimbat eroina noastră și compania odată cu preluarea funcției și, de asemenea, să trecem în revistă cele mai memorabile evenimente din viața tumultoasă a companiei  Orange Moldova.

Dosarul AQ

S-a născut

Anul 1975.

A absolvit

Universitatea Tehnică din Moldova.

Funcție

Director general Orange Moldova.

Număr de subordonați

Aproximativ 1000.

Succesele echipei

În 2009, în premieră mondială  a fost lansat serviciul HD voice pentru telefonia mobilă, iar în 2012 a avut loc prima prezentare a internetului rapid 4G în Moldova și lansarea serviciilor comerciale aferente.

***

Dacă ar fi să aruncați o privire în trecut și să faceți o trecere în revistă a acestor cinci ani în cadrul echipei Orange în calitate de director general, care sunt primele asocieri care vă vin în minte?

Sunt multe asocieri. Se schimbă ”imaginile” promoțiilor, campaniilor, evenimentelor caritabile, concertelor organizate de noi. Din fericire, pentru compania Orange, pentru clienții noștri, pentru prieteni și pentru mine, în deosebi, acești ani au fost foarte activi și bogați în evenimente.

Fondul Orange Moldova este prima și cea mai puternică asociere care-mi vine în gând, din perspectiva emoțională, deoarece anume cu ajutorul acestui fond au fost organizate mai multe proiecte sociale importante.  Și aici ne referim la peste 60 de proiecte sociale pe parcursul ultimilor 4 ani și mai mult de 80 000 beneficiari. Îmi amintesc de primul proiect, când în Chișinău a avut loc ceremonia oficială de deschidere a Centrului de radiologie și imagistică medicală pe lângă Institutul de neurologie și neurochirurgie. Doar cu ajutorul Fondului Orange a fost posibilă dotarea centrului de diagnostic cu aparatul de tomografie. 

Atunci când întreaga lume țineau pumnii pentru echipele favorite la Campionatul Mondial de fotbal în 2010, portofoliul companiei Orange a devenit mai bogat cu un eveniment. Alături de cei mai renumiți jurnaliști și blogeri din republică am testat tehnologia 4G pentru prima dată în Moldova!  

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE decembrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.57641100883484