июнь 28, 2012
Karizma:Am o lume interioară complexă...
Karizma este un adevărat vulcan de emoţii,una mai pozitivă decât alta.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Karizma este un adevărat vulcan de emoţii – una mai pozitivă decât alta. Interpreta apare pentru a treia oară pe coperta revistei îndrăgite şi, iarăşi, după un eveniment important din viaţa ei – primul concert solo. Aceasta ne-a povestit în primul număr al revistei AQUARELLE din această vară despre pregătirile de concert, viaţa de familie, munca enormă depusă pentru a se perfecţiona şi despre luna de miere care a fost de neuitat. Citiţi pentru a vă încărca cu energie pozitivă!

Ar fi bine să începem cu cel mai important eveniment care a avut loc recent în viaţa ta. Cum ai decis să organizezi un concert solo? Doar acesta este un eveniment care necesită foarte multă muncă, dar şi resurse financiare.

Bineînţeles că îmi doream şi visam la un concert solo. Îmi imaginam chiar cum îl voi organiza, care vor fi decorurile, costumele, atmosfera. Am ştiut dintotdeauna că voi fi implicată pe deplin în pregătirile pentru concertul meu solo şi nu voi putea fi niciodată o nătăfleaţă care tot ce poate este să fie de acord cu toate şi să dea din cap. 

 


Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iulie-august.

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 1.3176534175873