Май 30, 2013
Justin Timberlake. Turneul sex-simbolului tău a început
Fiind renumit în întreaga lume în calitate de interpret de piese dance şi balade pop, Justin Timberlake a decis să-şi schimbe radical stilul.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

La rugămintea redactorului-şef al Primei Reviste pentru Femei din Moldova AQUARELLE, corespondentul The Interview Feed, Syan Edwards, a discutat cu Justin Timberlake despre căsătoria sa recentă, despre noul album şi despre cum este să joci o partidă de golf cu Clint Eastwood. 

 

Fiind renumit în întreaga lume în calitate de interpret de piese dance şi balade pop, Justin Timberlake a decis să-şi schimbe radical stilul, înregistrând un nou album, care schimbă în completitudine impresia despre el ca interpret.

 

Muzicianul în vârstă de 32 de ani recunoaşte: „Nu lansez albume noi în fiecare an: pentru mine lucrul asupra unui album a însemnat de la început meditări profunde, un refugiu în interiorul propriei personalităţi… Studioul de înregistrare audio este unicul loc din lume unde mă simt complet descătuşat: pot să mă închid acolo şi să creez o lume complet diferită în jurul meu”.

 

Filmul este încă una dintre pasiunile sale. A interpretat câteva piese de pe coloana sonoră a peliculei „INSIDE LLEWYN DAVIS”, în care a interpretat şi unul dintre roluri. Pelicula face parte din programul Festivalului de la Cannes. Aceasta nu este prima lucrare cinematografică a lui Justin: s-a filmat în pelicule precum „Reţeaua de socializare”, „Profa rea, dar buuună”, „Prietenie cu beneficii” şi  „Lovitură cu efect”.

 

Justin, căsătoria v-a schimbat viaţa?

Viaţa mea nu s-a schimbat într-o singură noapte. Schimbările se întrezăreau pe parcursul ultimilor câţiva ani. Căsătoria, familia sunt lucruri obişnuite pentru majoritatea oamenilor, mai ales în cazul celor care a trecut peste vârsta de 30 de ani. 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iunie-2013

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.71789646148682