Май 30, 2013
Istanbul Shopping FEST 2013
Un nou trend pentru fashionistele autentice! De pe 8 până pe 30 iunie oraşul Istambul va deveni capitala shoppingului şi distracţiilor, pentru că anume în acest oraş din Turcia va avea loc Festivalul de shopping.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Un nou trend pentru fashionistele autentice! De pe 8 până pe 30 iunie oraşul Istambul va deveni capitala shoppingului şi distracţiilor, pentru că anume în acest oraş din Turcia va avea loc Festivalul de shopping.  Relaxează-te şi petrece timpul în una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii, combinând plăcutul cu utilul… pentru garderoba ta.  

Recent organizaţia independentă European Consumers Choice a elaborat ratingul celor mai bune oraşe turistice din Europa. Locul de frunte a fost ocupat de Istanbul, care este renumit graţie peisajelor şi excursiilor memorabile. Oraşul acesta este considerat una dintre capitalele shoppingului. În centrul Turciei sunt amplasate mai multe centre comerciale şi buticuri, unde turiştii pot procura mărfuri atât de la producătorii autohtoni, cât şi cele care poartă marca designerilor renumiţi în întreaga lume.

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iunie-2013

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.64916944503784