Май 30, 2013
Irina Gherman. Director Denolga Medical
Zâmbitoare, adorabilă şi foarte comunicabilă, Irina Gherman creează impresia unei femei gingaşe şi nicidecum a unei femei de afaceri rigide.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Zâmbitoare, adorabilă şi foarte comunicabilă, Irina Gherman creează impresia unei femei gingaşe şi nicidecum a unei femei de afaceri rigide. Totuşi are deja de mai mulţi ani o afacere de succes, căreia nu orice bărbat i-ar putea face faţă. 

 

Dosar AQ

S-a născut la 28 august, în Soroca.

A absolvit Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Limbi Străine; The Marshall Plan, World Bank; MBA, Newport University.

Funcţia

Director la Denolga Medical.

 

Irina, cum vă imaginaţi viitorul când eraţi mică?

Să spunem aşa – m-am născut într-o familie de proletari. În timpul celui de-al doilea Război Mondial familia tatălui meu a fost lipsită „cu succes” de toate proprietăţile pe care le avea şi a fost deportată. Şi cum credeţi că-mi imaginam viitorul, fiind educată în mare măsură de bunica, care a absolvit şcoala de fete provenite din familii înstărite? Bineînţeles, îmi imaginam că voi fi prinţesă (zâmbeşte). Nu prea credeam în destin. Credeam şi continuu să cred în Creatorul Divin, în Dumnezeu şi că tot ce facem trebuie să fie pe placul Lui. Nu pretindeam la nimic mai mult. Viitorul nu trebuie să fie planificat. Vă amintiţi, Mihail Bulgakov avea o frază despre un fir de aţă care poate fi tăiat cu uşurinţă? De aceea trebuie să fim conştienţi de faptul că în acest caz foarte puţine lucruri depind de voinţa noastră. Porţi responsabilitate doar pentru propria persoană, pentru propriile fapte. Tot ce ţine de viitor… Poţi să visezi, să-ţi doreşti ceva cu ardoare. Şi se va îndeplini neapărat, trebuie doar să crezi. „Şi vei auzi foşnetul aripilor de înger la spate…”. Aşa mi se întâmplă mie.  

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iunie-2013

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.74962019920349