март 03, 2014
Florii vii
A sosit momentul să ne dedicăm celui mai plăcut tip de shopping – cel de primăvară. Imediat vom afla care sunt cele mai noi tendinţe în această materie.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

A sosit momentul să ne dedicăm celui mai plăcut tip de shopping – cel de primăvară. Imediat vom afla care sunt cele mai noi tendinţe în această materie.

Culoarea albastru

Culoarea predominanta a sezonului va fi albastrul. O atenţie deosebită trebuie acordată nuanţelor de albastru aprins şi albastru pastel.

Paleta alb-negru

Paleta alb-negru – combinație perfectă pentru prezentarea oricăror tendinţe în materie de modă. Un ansamblu feminin complet: o rochiţă neagră completată cu un sacou de culoare albă. În această ţinută poţi merge la serviciu sau la o întâlnire în oraş.

Imprimeu floral

Acest imprimeu este şi va fi actual pentru orice sezon de primăvară-vară, în plus, acesta se potriveşte atât femeilor cu spirit romantic, cât şi celor care abordează un stil mai rigid.

Stil Retro

O tactică mult îndrăgită în rândul designerilor de modă este întoarcerea în trecut. În acest sezon, designerii ne sfătuiesc să ne îndreptăm atenţia spre moda anilor 60-70. Aceasta este foarte bine reflectată în colecţia Miu Miu: paltoanele în culori dulci, fustele mini, leggingşii tricotaţi, pantofii cu cureluşă, botinele cu toc înalt şi şireturi – sunt iarăşi în vogă.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE martie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.72297120094299