сентябрь 30, 2012
Căutăm talente
Astăzi mulţi copii nu ştiu ce este copilăria fără griji. Orele de engleză, dansurile, înotul şi pictura – cu aşa un orar de încărcat nu s-ar descurca nici chiar un adult.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Astăzi mulţi copii nu ştiu ce este copilăria fără griji. Orele de engleză, dansurile, înotul şi pictura – cu aşa un orar de încărcat nu s-ar descurca nici chiar un adult. Părinţii îşi duc cu răbdare odraslele de la nişte cursuri la altele, pentru ca niciunul dintre talentele acestora să nu rămână nevalorificate. Vă vom spune ce cursuri merită să frecventeze copilul Dvs., pentru a deveni o personalitate multilateral dezvoltată.  

Cursurile de limbi străine şi dansurile de gală, cântatul la pian şi judo-ul – alternativele sunt atât de numeroase în prezent, încât părinţilor le este deseori dificil să aleagă unde să-şi ducă copilul. Pentru început trebuie să-l întrebaţi cu ce vrea să se ocupe el – poate micuţul visează să devină dansator sau jucător de şah. Dacă copilul nu are preferinţe evidente, acesta poate frecventa orele de probă din cadrul diferitor cercuri – unul dintre acestea îl va captiva cu siguranţă.    

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE octombrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.1993203163147