октябрь 31, 2013
Alexandru Arcuş: Vorbind despre sex şi saxofon
În muzică este mai mult sex decât ar putea părea la prima vedere. Un ascultător neexperimentat ar putea să nu recunoască toate aluziile muzicii, însă cu siguranţă va simţi aura de sexualitate.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

În muzică este mai mult sex decât ar putea părea la prima vedere. Un ascultător neexperimentat ar putea să nu recunoască toate aluziile muzicii, însă cu siguranţă va simţi aura de atracţie şi sexualitate. Alexandru Arcuş a acceptat să ne „cufunde” în senzuala lume a muzicii şi să ne povestească  cum arată așternutul unui muzician.

Dosarul - AQ

Saxofonistul trupei Alex Calancea Band şi Trigon.

Vârsta

27 de ani.

Înălţimea

178 cm

Culoarea ochilor

Verzi

Semnul zodiacal

Gemeni

Interviu - AQ

Obiceiuri alimentare

Alimentaţie sănătoasă.

Băutura preferată

„Buchetul Moldovei”.

Moto

„Vibrează împreună cu Universul!”

Vis

Zborul cu parapanta

Muzică pentru sex

Funk şi R’n’B.

Cea mai sexuală voce îi aparţine lui…

Bjork.

Fără iubire e imposibil…

Să faci ceva. Iubirea este cel mai important element.

***

Natura sexuală. Fiecare instrument muzical are propriul său caracter erotic. Multe femei sunt fermecate de şarmul străfulgerător al chitaristului, în special de al celui care mânuieşte în mod desăvârşit  o chitară bas. Această atracţie se datorează sunetului ei greu cu frecvenţe joase. Se spune că cei mai fierbinţi şi spectaculoşi amanţi sunt toboşarii. În prezenţa lor scenică zace ceva primitiv, animalic, impunător, iar în pat sunt la fel de dezlănţuiţi. Saxofonistul întruchipează imaginea unui iubit romantic, dat fiind faptul că atrage privirile femeilor suave şi tandre.

În ochii femeilor, fiecare muzician e un cuceritor. Pentru a impresiona (şi, eventual, a seduce) o femeie nu este suficient să fii un bun saxofonist. Dacă după concert o femeie se va apropia să vă aducă laude, trebuie să ştiţi ce să-i răspundeţi şi cu ce „tonalitate” să faceţi acest lucru.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE octombrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 3.4441697597504