апрель 17, 2014
AISHOW - trupa britanică BLUE acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
Бой-бэнд BLUE дома у Анжелы и Михаелы Сырбу

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Au debutat în Marea Britanie la nici 20 de ani. Lee Ryan, Simon Webbe, Antony Costa şi Duncan James au fost unii dintre puţinii interpreţi al căror album de debut să se vândă în peste 1,5 milioane de copii şi să i se confere titlul „de platină” de patru ori.

Cu un stil muzical original, boy band-ul britanic a obţinut dragostea fanilor şi aprobarea multor muzicieni celebri, printre care compozitorul şi interpretul Elton John, care a realizat împreună cu ei renumita piesă „Sorry seems to be the hardest word”, declarată fiind una dintre cele mai ascultate cântece din lume.

Doar la THT Bravo, duminică, 4 mai, la ora 19:00 află cum descriu cei din BLUE personalităţile autohtone din poze şi cum se descurcă să cânte piesa ‘One love” cu acompaniamentul “Lăutarilor”.

AISHOW îţi oferă posibilitatea să afli poveştile de viaţă ale celor mai notorii personalităţi de la noi din ţară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puşi în faţa provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.1300265789032