октябрь 19, 2014
AISHOW – Dumitru Diacov acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
La TNT Bravo, duminică, 26 octombrie, afli cum și-a educat Dumitru Diacov cele două fiice și ce relații păstrează cu foștii gineri.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Politicianul Dumitru Diacov după o pauză de 30 de ani a redevenit jurnalist. În plină stradă a întrebat oamenii despre interesele, grijile lor, dar şi despre aşteptările pe care le au de la actuala guvernare.

În perioada sovietică, preşedintele de onoare al Partidului Democrat, a fost unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti basarabeni, iar provocarea marca AISHOW a demonstrat că anii nu i-au „prăfuit” talentul .
Urmăreşte AISHOW cu Angela şi Mihaela Sîrbu şi vezi ce preziceri politice face Dumitru Diacov, află ce crede despre jurnalismul moldovenesc și de ce nu vrea să devină președinte.

La TNT Bravo, duminică, 26 octombrie, afli cum și-a educat democratul cele două fiice și ce relații păstrează cu foștii gineri.

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.0869901180267