August 09, 2016
Zinaida Julea este în viață
Spre fericirea tuturor admiratorilor, Zinaida julea nu a murit. Aceasta traiește și nu are nici măcar cele mai mici probleme de sănătate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri, 9 august, pe toate rețelele de socializare, se zvonea că interpreta de muzică populară, artistă emerită a poporului, Zinaida Julea, ar fi decedat. Zvonul s-a extins în doi timpi și trei mișcări, iar interpreta cât și fiica acesteia Zinuța Julea au fost tachinate ziua întregă cu telefoane de la cei apropiați pentru a lua cunoștință de starea de sănătate a artistei.

Am contactat-o personal pe Zinaida Julea pentru a ne oferi detalii despre cele auzite și aceasta agitată fiind în urma celor întâmplate, nu a vrut să ofere prea multe detalii,  dar a ironizat pe seama celor scrise și crede că cineva a făcut o farsă, ca să adune cât mai multe like-uri și comentarii.

”Am râs cu poftă... nu pot să mai spun nimic, am râs cu mare poftă pe seama celor care au scris asta!”, mărturisește interpreta.

Chiar în ziua în care se spune că ar fi murit, interpreta a făcut mare veselie la o nuntă din Chișinău. Când au văzut-o în carne și oase, nuntașii s-au cam speriat și nedumeriți se apropiau pentru a se convinge că e chiar Zinaida Julea în carne și oase și pentru a-i ura multă sănătate în continuare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5702307224274