August 08, 2022
Xenia Piciughin, despre cum a ajuns să lucreze la Plahotniuc. Ce dezvăluiri a făcut
Xenia Piciughin a fost invitată recent la un interviu pentru Dorin Galben. În cadrul acestuia, soția lui Sasha Lopez a povestit despre începuturile carierei sale, despre cum e să lucrezi pentru cei mai influenți din Moldova, precum Plahotniuc sau Anatol Stati.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra a povestit cum a ajuns să lucreze pentru Vlad Plahotniuc.

”Acest job a însemnat o școală a vieții incontestabilă. Pentru domnul Plahotniuc am lucrat ca asistentă personală, timp de 9 luni, după aia am fost avansată în funcția de coordonator PR. Aia era perioada în care noi mai mult zburam decăt mergeam, era o perioadă foarte încărcată fizic, emoțional, lucram până la 3 dimineața. Noi glumeam că trebuie să pună semafoare, pentru că se lovea om de om, la câte persoane stăteau să intre cu Vlad Plahotniuc la întrevedere,Ț a povestit Xenia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

”Eu mi-am dorit. Eu am lucrat pentru domnul Anatol Stati, 4-5 ani. După asta am lucrat o luna la Radisson, la hotel, eram în echipa de PR și s-a aflat cumva că am plecat de la domnul Stati și am fost invitată la interviu. În aceeași zi am fost angajată. Țin minte că prima perioadă nu era cel mai greu să lucrez pentru el, dar cel mai greu era mediul de acolo. Un mediu super competitiv, foarte greu, concurență.”

”Eu eram asistentă de gradul 1, aveam grijă de agenda lui, programul lui, întrevederi, programam toate deplasările. Probabil din cauza background-ului cu domul Stati am fost direct angajată în funcție de asistentă de gradul întâi”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Xenia Piciughin a dezvăluit și detalii despre cum s-a desfășurat interviul de angajare cu fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc.

”Interviul de angajare a fost cu Vlad Plahotniuc. Aveam așa emoții. Am vorbit mult despre cărți. Era foarte înțelegător, eu îmi făceam foarte multe griji. A fost atât de deschis și transparent. Țin minte că m-a întrebat care e salariul tău și el l-a dublat și m-a întrebat dacă e ok. Suma aia mi se părea cosmică, deși era un pic peste 1000 de euro. Atunci pentru mine era mult.”, a dezvăluit Xenia în interviul pentru Dorin Galben.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72128462791443