Octombrie 04, 2017
WOW! La doar 7 zile de la naștere Victoria Cocieru a revenit în sport!
Designerul Victoria Cocieru, acum 7 zile, a adus pe lume un băiețel. Sfârșitul de septembrie și anume data de 29 a devenit cea mai fericită zi din viața familiei Cocieru-Pînzaru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Victoria împreună cu soțul ei Dan Pînzaru au devenit părinți de băiețel. Micuțul Cristian s-a dovedit a fi pentru ambii cel mai așteptat moment.

Chiar dacă a trecut doar o săptămână de la nașterea bebelușului, Victoria s-a pus din nou pe treabă. Aceasta a reușit să-și recapete forțe pentru noile antrenamente sportive. Așa precum creatoarea Kheops este adepta unui mod sănătos de viață, sarcina practic nu i-a afectat figura.

Pe contul ei de instagram Victoria a postat o fotografie în care apare într-o sală de forță. Ea a scris următoarele: “Suuuper, sunt pregătită să mă întorc în rutina mea de fitness. Am născut un copil perfect sănătos, un băiețel care a venit pe lume acum 7 zile, iar cele 4 kg adăugate trebuie să plece)) am nevoie doar de o perioadă mai intensă;). P.S. Mulțumesc mamei, geneticii, dietei vegetariene și sportului))"

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.73560357093811