Aprilie 25, 2017
Vrei să fii eroina unui videoclip?! Vezi ce trebuie să faci pentru a ajunge în concurs!
Anunță un casting pentru a găsi protagonista principală și persoanele care se vor filma în noul său videoclip. Mark Stam este tânărul de 19 ani care s-a lansat în Moldova luna trecută și este ferm decis să facă ravagii în industria muzicii autohtone. Acum acesta se pregătește de filmările unui nou videoclip.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În colaborare cu echipa „SpoialaBrothers” se caută oameni frumoși cu vârsta cuprinsă între 18 ani – 35 ani, pentru a apărea în videoclipul tânărului interpret.

 

 

„Fie că ești actor, model, dansator sau pur și simplu o persoană cu aspect fizic plăcut ce dorește să se afirme pe plan personal și profesional, iți vei putea găsi cu ușurința locul într-unul din proiectele noastre! Înscrie-te gratuit ACUM și profită de avantajele oferite de proiectele la care ai putea participa alături de noi”, a menționat Nistor Lazar, PR & marketing manager a casei de producție „SpoialaBrothers”.

 

 

Persoanele care sunt interesate se pot înscrie la casting până pe data de 26 aprilie 2017, ora 16:00, expediind un mesaj la adresa electronică: spoialabrothers.com@gmail.com, în care trebuie să aveţi indicate: numele, prenume, vârsta, datele de contact și 2-3 fotografii.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul oficial www.spoialabrothers.com sau pagina de facebook a SpoialaBrothers



citeste și
SQL exec time = 0.91670775413513