Martie 24, 2017
Vezi cum poți să îți petreci timpul în acest week-end
În acest weekend, aveți posibilitatea să vă faceți un program încărcat de evenimente artistice distincte. În scurt timp, pe 26 martie, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va găzdui două evenimente grandioase, perfecte pentru toată familia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Show de lumini

La amiază, la ora 11:00 sau 14:00, puteți merge într-acolo împreună cu picii Dvs pentru a vedea un show excepțional de lumini. Pe scena Filarmonicii va fi prezentată o poveste fantastică pentru copii, în costume de neon - „Visătorii”. Unicul teatru de lumini din Europa – ISMENLIGHT, va prezenta, în Moldova, în cadrul turneului său, o poveste a unui om obișnuit care își urmează visul și devine eroul propriei vieți. Într-un întuneric total, copilul Dvs se va scufunda într-o altă lume și neapărat, morala poveștii nu se va lăsa așteptată. Această formă artistică – show-ul de lumini este neobișnuită pentru ei și fortifică toate impresiile. Nu ratați ocazia de a dărui întregii familii un weekend de neuitat!

Tango argentinian

Două perechi argentiniene de dansatori – ambele având titlul de campioni mondial, se întâlnesc pe scena Filarmonicii Naționale pe 26 martie. Începând cu ora 19:00 acolo poate fi văzut un show de excepție, nu o competiție. Mișcarea, emoția și focul vor umple sala și sufletele celor care vor fi prezenți. Vedetele mondiale al tangoului argentinian, cei care deja au cucerit inimile chișinăuienilor cu performanța lor de succes de Ziua Internațională a Tangoului, - NERI PILIU ȘI YANINA QUINONES, precum și campionii mondiali de Tango Escenario - SOLANGE ACOSTA ȘI MAX VAN DE VOORDE – vor demonstra de ce tangoul este dansul pasiunii, conflictului sufletesc și tandreții, în același timp. Perechile s-au format și au învățat de la fondatorii tangoului, în inima acestei arte – Argentina și au devenit cu adevărat virtuoși.

Aici nu se încheie surprizele! Toată magia va fi acompaniată de orchestra italiană „Tango Spleen”, cea care a câștigat simpatia publicului și a încălzit inimile celor din Chișinău la începutul iernii. Toate piesele vor suna life (sunet și voce), fără excepție și vă va intensifica simțurile!

Acest „performance” va fi unul excepțional și vă poate umble peste margini de emoții puternice. Cu siguranță, amatorii dansului și muzicii de calitate care-și vor petrece seara de duminică la Filarmonica Națională, își vor aminti încă mult timp despre weekendul de la sfârșit de martie!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1447772979736