Iunie 11, 2018
Vezi cum Kate Hudson l-a felicitat pe cel mai important bărbat din viața ei!
După câteva căsnicii eșuate, actrița de la Hollywood, Kate Hudson s-a logodit din nou. Ea este îndrăgostită lulea de bărbatul de la care așteaptă acum copil, iar cu acest prilej, Kate l-a felicitat pe el prin intermediul rețelelor de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La data de zece iunie s-a născut logodnicul și iubitul actriței Kate Hudson, Danny Fujikawa. Cei doi s-au logodit la începutul anului 2018, el este mai mic decât actrița cu șapte ani. Marea iubire a actrițe a împlinit 32 de ani. Fanii au pus sute de like-uri la această postarea, actrița reușind să strângă timp de o zi peste o sută de mii de aprecieri. Totuși, multe din comentarii au fost negative din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, și din cauza faptului că în poza actrița apare fără burtică (deși, ea deja e mult prea vizibilă) și cu părul lung, deși, în prezent actrița are părul, relativ, scurt. 

 

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

 

Amintim că, actirța Kate Hudson s-a născut la data de 19 aprilie 1979. A devenit celebră în anul 2001, când a câștigat premiul Globul de aur pentru Cel mai bun rol feminin secundar. A avut două mariaje, și este mamă a doi copii. În prezent, este însărcinată cu cel de-al treilea copilaș de la Danny Fujikawa. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4766576290131