Octombrie 03, 2019
Vezi cum arată soția lui Sasha Lopez însărcinată în luna a șasea

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Xenia Piciughin, soția artistului Sasha Lopez, este însărcinată în șase luni. Peste doar trei luni, familia celor doi se va mări cu un membru. Xenia este în așteptarea unei fetițe. Chiar dacă e însărcinată în șase luni, tânăra miresuică are o burtică micuță, nici nu ai fi spus că este însărcinată. 

Pe contul de Instagram, Xenia a făcut o postare în care a împărtășit cu internăuții cum se simte în perioada maternității: 

Abia m-am obișnuit cu ideea ca eu și copilul suntem un tot întreg, acum întâmpin dificultăți să accept că vom fi entități separate. 
În luna a cincea a început să se vadă că sunt gravidă, zici că a explodat ceva în burtă și mi-a apărut o minge în față. La câteva zile după asta, am început să simțim cum mișcă. Mișcările astea îți dau o senzație de milioane, să ai o ființă mică și activă, care zici că e pe șantier uneori sau face renovări cu spor, dar fiind fata lui tata, se liniștește imediat ce pune el mâna pe burtică.  Mă încearcă un sentiment de regret că în 3 luni “garsoniera” din burtă va rămâne goală și îmi vor lipsi șmecheriile ei zilnice, mă consolez cu gândul că ne așteaptă o nouă etapă și emoția primei întâlniri. 

 

 

Amintim că, Xenia Piciughin și Sasha Lopez s-au căsătorit pe 12 august curent. Cei doi au vorbit despre relația lor în octombrie 2018. Xenia este a doua soție a DJ-ului autohton. Sasha Lopez a mai fost căsătorit. Prima lui soție a fost  Ale Blake, o interpretă din România. Cei doi colaborau împreună. Ei s-au căsătorit în anul 2012 și au fost împreună timp de câțiva ani. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2841725349426