Martie 07, 2018
Vezi cum arată Mihaela Rădulescu în lenjerie intimă la 48 de ani!
Vedeta de peste Prut a postat pe pagina sa de Instagram poze în care apare doar în lenjerie intimă. Vedeta susține că acest lucru demonstrează că ea are nevoie de mai multă feminitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Feminină, curajoasă și extrem de sexy, Mihaela Rădulescu a renunțat la haine, și a pozat în ipostaze incendiare pentru urmăritorii săi de pe Istagram, în lenjerie intimă. Vedeta susține că bărbații trebuie provocați de femei, cu gust și rafinament. De aceea, prezentatoarea din România a pledat pentru lenjerie intimă din dantelă și body-uri sexy. 

 

 

"Nu doar florile și pomii înfloresc acum, ci și femeile iubite!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

sportiv și antreprenor austriac. Felix Baumgartner, parașutist,  și Dani ( Dani Otil). În prezent, vedeta este într-o relație cu (1997–1999). Mai apoi, vedeta a început o relație amoroasă cu prezentatorul celebrei emisiuni matinale, Neața cu RăzbanAmintim că, Mihaela Rădulescu este o vedetă de televiziune din România, și este una din jurații de la emisiunea Românii au talent. Vedeta a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior timp de 2 ani, (1997-1999). În prezent, Mihaela trăiește o poveste frumoasă alături de Felix Baumgartner, parașutist și sportiv austriac. Cei doi sunt împreună din anul 2012. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3937163352966