Iunie 16, 2020
Un pasaj subteran ar putea fi numit în cinstea lui Cătălin Caragea!
Fanii fostului solist al trupei ”7 Klase” vor ca pasajului subteran din preajma mall-ului de la Botanica să fie numit în cinstea lui Cătălin Caragea. Aceștia au lansat și o petiție și îi îndeamnă pe toți cei care s-au regăsit în muzica regretatului artist și l-au îndrăgit să semneze demersul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vestea că tânărul și talentatul Cătălin Caragea, solistul trupei „7 Klase”, a plecat dintre noi a îndurerat o lume întreagă. Artistul a reușit într-un timp extrem de scurt să intre în inimile a sute de mii de oameni, care l-au îndrăgit și i-au apreciat talentul. Fanii lui vor să-i păstreze vie amintirea și au lansat o petiție online prin care vor ca pasajul subteran de lângă mall-ul de pe bd. Dacia să-i poarte numele.

”Pasajul subteran din preajma centrului comercial ”MallDova” a constituit punctul de lansare şi locul în care Cătălin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acestuia”, comunică prietenii lui Cătălin.

                                    

”Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu lui Cătălin, noi – fanii şi prietenii lui – venim cu inţiativa de a denumi subterana din preajma centrului comercial Shopping „MallDova” în cinstea lui - ”Cătălin CARAGEA”, mai spun aceștia.

În perspectivă, ei vor depune eforturi pentru a amenaja această subterană cu pozele artistului în mozaic foto, să decoreze treptele cu placi de teracota sub formă de clape de pian, să instaleze un monument în locul în care cânta artistul şi să doteze subterana cu boxe muzicale în care să răsune piesele interpretate de Cătălin. Adiţional, vor să să fie montate bănci sau scaune în pasaj așa încât tinerele talente şi oamenii care se simt singuri să se poată întâlni şi să comunice în liniște.

”Sperăm, cu mare încredere, că gestul nostru va fi susţinut de Primăria Municipiului Chişinău şi de Ministerul Culturii!”, mai comunică prietenii tânărului artist.

SEMNEAZĂ PETIȚIA aici !!!!!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77508974075317