August 21, 2022
Ultimele ore ale mamei: Prințul Harry a făcut propria investigație despre accidentul mamei sale
Prințul Harry a vrut neapărat să facă propria investigație despre ultimele ore ale mamei sale pentru a scrie un capitol întreg în noua sa carte. Surse judiciare oficiale din Paris spun că reprezentanții Ducelui de Sussex au căutat intens informații noi despre accidentul de mașină care i-a ucis mama în urmă cu 25 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O sursă, care a fost implicată în investigația inițială a accidentului, a declarat: „Au existat abordări care sugerează că Prințul Harry este intens concentrat pe obținerea de mai multe informații despre moartea mamei sale. Există o mulțime de oameni în Franța care își amintesc de noaptea accidentului. Este normal ca fiul Dianei să vrea să afle mai multe despre asta pentru cartea sa.'

Se vehiculează că volumul autobiografic al Prințului Harry se va concentra în mare măsură pe angoasa lui după moartea mamei sale în august 1997.

Harry, în vârstă de 37 de ani, a dat vina pe această tragedie pentru problemele sale de labilitate mintală pe care a încercat să le rezolve cu băutură și droguri. Cu cinci ani în urmă – cu mult înainte să se gândească să scrie o carte – Harry i-a rugat pe toți prietenii mamei sale să împărtășească amintiri și fotografii neștiute cu ea.

Volumul, pe care îl scrie autorul american JR Moehringer, după poveștile Prințului Harry este puțin probabil să conțină critici la adresa Reginei. Dar se crede că tatăl lui, Prințul Charles, și fratele lui, Prințul William, vor fi implicați în carte, în fenomenul Megxit.

Prințesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani în august 1997, când mașina în care se deplasa a lovit un stâlp de pasaj subteran. Iubitul ei, Dodi Fayed și șoferul Henri Paul au fost, de asemenea, uciși.

Sursa - avantaje.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93947768211365