Noiembrie 09, 2016
Top 5 cadouri neobișnuite pentru colegul tău de Anul Nou
Îți dorești să dăruiești ceva unic și în tendințe colegului tău de muncă? Ce este actual astază să dăruiești? Ce anume îi va fi de folos la birou?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Redacția site-ului aquarelle.md vă prezintă cea mai recentă și interesantă colecție de cadouri pentru noul an - 2017:

  1. Tablă magnetică

Un cadou excelent pentru Anul Nou, chiar dacă mulți dintre noi preferăm să folosim pentru notițe smartphone-ul sau tableta, dar stickere-le se pot termina, iar telefonul pe neașteptate s-a descărcat, și atunci vine in ajutor tabla magnetică care este și o piesă de interior perfectă pentru birou, nu doar pentru frigider. Pe lângă fatul că poți să faci tot felul de notițe pentru întreaga săptămână, poți să scrii un mesaj drăguț în fiecare dimineață pentru colegii de birou.

 

  1. Șorț pentru bucătărie cu elemente de Crăciun

Dacă colegul sau colega ta preferă să gătească bucate noi și delicioase, atunci un șorț pentru bucătărie cu motive de Crăciun este o variantă excelentă pentru cadou. Pe lângă faptul că îl poți găsi la un preț accesibil, ai și o varietate mare din care îți poți alege un șorț potrivit pentru a-l face cadou.

 

  1. Cană termos

Cănile termos păstrează pentru o perioadă lungă de timp temperatura dorită a băuturii, dar și pot bucura cu un design unic. Dacă colegul tău este șofer, atunci află că există căni termos, dotate cu un dispozitiv special pentru transport.

  1. Flori sau alte plante de decor

Piața oferă o gamă largă de plante de interior, astfel putem spune cu siguranță că este un cadou care își va găsi locul în orice locuință. Acest cadou poate fi lăsat la birou sau poate fi dus acasă. În orice caz, există multe tipuri de flori care vor oferi un aer proaspăt încăperii și va curăța aerul. Un ghiveci realizat handmade pentru colegul tău de birou va da o notă specială gestului făcut.

 

  1. Joc social - Darts

Un cadou care își va găsi rapid locul în birou, întrucât la prânz va aduna cu siguranță tot colectivul în jurul acestui joc. Credeți-ne, colegii tăi vor aștepta cu nerăbdare următoarea pauză.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56429243087769