Octombrie 10, 2018
Tina Turner povestește despre abuzurile la care o supunea fostul soţ
Tina și Ike Turner formau un cuplu între anii 1962 şi 1978. Viața lor de familie însă, nu a fost cea mai fericită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebra interpretă Tina Turner, la vârsta de 79 de ani a hotărât să povestească lumii întregi despre abuzurile prin care a trecut ea în anii de tinerețe, pe când era căsătorită cu Ike Turner. Vedeta  îşi va lansa în curând autobiografia, „My Love Story“, pe paginile căreia povestește despre perioada în care devenise soția lui Ike, o perioadă dificilă. Din cauza drogurilor, Ike Turner avea un comportament tiranic. Bărbatul o bătea, o obliga să întreţină relaţii sexuale cu el, și era al naibii de ciudat. Pe lângă toate, Ike o punea pe Tina să urmărească live show-uri porno, ceea ce s-a întâmplat chiar și-n noaptea nunții lor.

 

 

„Stăteam acolo, în acel loc mizerabil, şi-l priveam cu coada ochiului întrebându-mă dacă într-adevăr îi face plăcere să privească aşa ceva. Semăna mai mult cu o ședință la ginecolog decât cu un show erotic. A fost atât de urât totul. M-am simţit absolut îngrozitor, abia îmi stăpâneam lacrimile, dar ştiam că nu am nicio scăpare, nu puteam pleca până ce el nu era mulţumit, iar el se distra din plin. (...) Am trăit un mariaj groaznic, care aproape m-a distrus, dar am mers mai departe“, - scrie artista în cartea ei autobiografică.  

 

Amintim că, Tina Turner, în vârstă de 78 de ani, este deținătoarea a opt premii Grammy, și este supranumită "Regina Rock'n'Roll-ului". Ike Turner a fost un muzician care a a fost unul din fondatorii rock and roll-ului. A murit în 2007 la vârsta de 76 de ani.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0081658363342