Iulie 13, 2022
„The Motans”, un romantic incurabil: „Toate aceste suflete fac parte din tine”
Denis Roabeș sau „The Motans' este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Originar din Republica Moldova, cântărețul a reușit să pătrundă adânc în inimile românilor datorită pieselor sale extrem de sensibile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denis Roabeș nu compune doar piesele sensibile, ci și el însuși este un sensibil și un romantic incurabil. Acum ceva timp, „The Motans' a fost invitat în cadrul podcastului „Fain și Simplu' și a dezvăluit ce înseamnă pentru el suflet pereche. Deși admiratoarele erau nerăbdătoare să afle care sunt așteptările lui Denis, acesta a spus că mai multe persoane din jurul nostru pot fi suflete pereche.

„Eu cred că noi ne alegem sufletele pereche. Nu e neapărat predestinat de sus. Îi ai pe părinții tăi, care sunt pentru tine suflete pereche. Ai iubita, soția, partenerul de viață, care de asemenea reprezintă sufletul pereche. Prietenii, la fel. Eu consider că toate aceste suflete fac parte din tine, adică lipindu-vă acolo, creați un ghemotoc de energie mai mare', a declarat Denis Roabeș.

Solistul trupei „The Motans” nu este singur! „Există o fată în viața mea” -  ea.md

„The Motans' nu a fost dintotdeauna artist. El a lucrat în marketing și în vânzări, iar de muzică s-a apucat târziu. În prezent, melodiile lui ating orice suflet și uneori parca descrie perfect sentimentele fiecăruia dintre noi.

„Eu am fost specialist în multe la viața mea. Dar da, terminând acest segment cu marketingul, am zis că e timpul să mă apuc de ceea ce-mi place', a susținut vedeta, în cadrul unui interviu, scrie Substanțial.

Toamna aceasta, Denis va fi unul dintre antrenorii de la „Vocea României'. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și pentru prima oară doi antrenori vor sta pe același scaun, Theo Rose și Smiley.

The Motans - Edward Aninaru

„Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special', a declarat Denis Roabeș.

Sursa - avantaje.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86318898200989