Iulie 01, 2017
Tatiana Melnic afișează o siluetă fenomenală în costum de baie (FOTO)
A devenit o tradiție ca în fiecare vară, frumoasa soție a prezentatorului Anatol Melnic să își afișeze silueta bine modelată pe cel puțin una din plajele din Europa. Iată că și sfârșitul lunii iunie o prinde pe tânăra mămică departe de casă, din nou pe litoral!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă anterior a ales să se odihnească în Spania, Turcia sau Grecia, în aceste zile, Tatiana Melnic savurează vacanța pe o plajă mai apropiată de casă: în Bulgaria. Tânăra mămică s-a oprit la stațiunea Albena Resort, iar despre aceasta vorbesc și postările virtuale ale Tatianei.

Frumoasa mămică a Kameliei Melnic nu a ezitat nici de această dată să își afișeze silueta suplă în costum de baie. Tânăra a împărtășit o fotografie în care își etalează din plin corpul bine lucrat.

Sursa: ea.md

Secretul Tatianei Melnic nu se ascunde în ore chinuitoare la sală și nici în restricții alimentare dure. Soția lui Anatol Melnic a recunoscut dintotdeauna că „de vină” pentru formele sale se face „genetica bună” și mai ales asemănarea cu mama sa, care arată de-a dreptul fenomenal.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2558290958405