Noiembrie 16, 2022
Sylvester Stallone, vești proaste despre Bruce Willis: "Trece prin momente foarte dificile acum"
Starul din „Rambo” se declară mâhnit de starea actuală de sănătate a lui Bruce Willis, pe care boala l-a incapacitat în ultima perioadă. Actorul suferă de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale, iar Stallone spune că nu a mai putut comunica cu prietenul lui în ultimul timp.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu ceva timp în urmă, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj, cauzată de leziuni cerebale, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care celebrul actor s-a retras din viața profesională, dar și din cea publică. Sylvester Stallone, prieten cu Bruce Willis de decenii, este mâhnit că nu a mai putut comunica cu actorul.

bruce2

Sylvester Stallone spune că boala l-a afectat pe Bruce Willis

Decenii întregi, Sylvester Stallone (76) și Bruce Willis (67) au fost cele mai importante nume din filmele de acțiune, alături de Arnold Schwarzenegger, evident, pe cei doi actori legându-i o relație de prietenie și în afara scenei. De altfel, în filmele lor au apărut nu o dată ironii la adresa celorlalți.

Chiar dacă au rivalizat la boxoffice, în realitate Sylvester Stallone și Buce Willis au fost prieteni apropiați și, la un moment dat, chiar parteneri de afaceri în franciza Planet Hollywood. Ultima oară, cei doi au fost parteneri de scenă în „The Expendables” (Greu de pensionat) și „The Expendables 2”, însă în ultima perioadă nu au mai comunicat, iar asta deoarece Bruce Willis a fost afectat de afazie, o boală care i-a incapacitat vorbirea.

Summit Entertainment presents a special screening of 'Red', Los Angeles, America - 11 Oct 2010

Recent, într-un interviu pentru Hollywood Reporter, Stallone a dezvăluit, cu amărăciune, că starea de sănătate a lui Bruce Willis nu e prea bună.

„Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. Nu a putut să comunice. Asta mă ucide. Este așa de trist”, a spus Sylvester Stallone.

Bruce Willis a renunțat la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie

Vestea că Bruce Willis suferă de o boală care îi incapacitează vorbirea i-a întristat pe fanii actorului. De fapt, afazia constă în tulburări de limbaj care pot implica probleme în înțelegerea sau exprimarea cuvintelor ori a echivalentelor nonverbale ale cuvintelor. Iar asta pentru un actor este devastator.

În luna martie a acestui an, familia artistului a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au lăsat mii de comentarii pentru starul internațional.

Fiica cea mare a actriței Demi Moore și a actorului Bruce Willis a postat un mesaj pe contul său de socializare legat de situația în care se află tatăl ei. Actorul a fost nevoit să se retragă din lumea cinematografiei, după ce a primit un diagnostic dur din partea medicilor, afazia afectându-i abilitățile cognitive.

14th Annual Hollywood Awards Gala, Los Angeles, America - 25 Oct 2010

„Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să le împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate. A  fost recent diagnosticat cu afazie, ceea ce îi afectează abilitățile cognitive.

Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el.Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră. Suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu. Trecem prin asta ca o familie unită și puternică’, a scris Rumer Willis pe Instagram.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1001479625702