Martie 03, 2022
Sylvester Stallone, mesaj pentru Ucraina. Soldații au salvat un cățel pe care l-au botezat Rambo
În aceste momente, gândurile tuturor se îndreaptă către Ucraina, țara care se află în plin război cu Rusia. Mai mulți actori de la Hollywood s-au implicat în acțiuni de ajutorare a poporului ucrainean sau au postat mesaje de solidaritate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Printre ei și Sylvester Stallone, actorul despre care puțini știu că are rădăcini ucrainene. Bunicii din partea mamei sale s-au născut și au trăit la Odessa, al treilea oraș ca mărime din Ucraina. 

 Starul de 75 de ani a postat un mesaj pe Instagram pentru poporul ucrainean. 

“Binecuvântați fie toți bărbații, femeile și copiii incredibil de curajoși. Acest coșmar, această tragedie, trebuie să înceteze”, a scris Sylvester în dreptul postării sale. 

Actorul a postat o captură dintr-o știre cu un cățel salvat de soldații ucraineni. 

Patrupedul este cel mai micuț și adorabil recrut al armatei ucrainene. Soldații l-au găsit înghețând de frig printre dărâmături. Cățelușul care a fost botezat Rambo le-a topit inimile internauților.

Acum e alături de noi. El este câinele nostru de pază. Poate auzi foarte bine dacă un străin este în apropiere. El e protectorul nostru! Nu-i așa, Rambo?”, spune un soldat într-un filmuleț care s-a viralizat rapid pe internet. 

Sylvester Stallone a devenit extrem de cunoscut prin rolurile principale interpretate în filme de acțiune precum Rocky și Rambo.

Sursa: perfecte.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1500308513641