Decembrie 20, 2016
Surpriză pentru finalistele proiectului «Slăbim Inteligent» care se bucură deja de primele rezultate
''Slăbim Inteligent'' este proiectul care schimbă modul de viață a multor femei din Republica Moldova. Aflat deja la cea de-a opta ediție, proiectul se bucură de o popularitate în rândul tinerelor care se luptă cu kilogramele în plus.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anul acesta, partenerii proiectului ''Slăbim Inteligent'' le-au adus surprize celor 5 finaliste. Așadar, acestea se pot bucura, pe lângă antrenamentele zilnice cu trainerii personali la Clubul Fitness Doza, de proceduri individuale la Centrul de Sănătate ''Ozonis''. Aici, în fiecare zi au loc proceduri specifice, care, în combinație cu antrenamentele de la sala de forță le ajută să scape de kilogramele în plus fără prea mult efort, eficient și sănătos.

,,Nici nu m-am așteptat, ca într-un timp relativ scurt să văd pe cântar, deja primele rezultate'' ne-a mărturisit finalista, Mariana Gobjilă.

Centrul de Sănătate OZONIS vine în întâmpinarea finalistelor cu proceduri pe bază de ozon și alte servicii care îmbunătățesc starea de sănătate a acestora.

,,Rezultatele obținute și sprijinul pe care mi-l acordă antrenorii și medicii mă ambiționează și mai mult să arăt că putem ''Slăbi Inteligent'', ne povestește cu entuziasm, finalista Rusu Adela.

Fii alături de noi pentru a vedea următoarele rezultate ale finalistelor proiectului Slăbim Inteligent pe www.aquarelle.md și pe www.aquarellefm.md

Partenerii proiectului:



citeste și
SQL exec time = 6.8404760360718