Decembrie 17, 2018
Ștefan Bănică Junior va deveni tată pentru a treia oara!
Cântărețul Ștefan Bănică Junior împreună cu soția acestuia, Lavinia Pîrva au anunțat că vor deveni părinți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretul Ștefan Bănică Junior va deveni pentru a treia oară tătic. Anunțul a fost făcut de către artist în urma unui concert susținut în acest weekend, în România. Interpretul, împreună cu soția acestuia, vor deveni părinți. Pentru Lavinia, acesta este primul său copil, însă pentru Ștefan Bănică Junior este cel de-al treilea. Interpretul mai are alți doi copii, de la fosta lui soție, prezentatoarea de televiziune, Andreea Marin. 

 

Ștefan și fiul Radu

 

Ștefan și fiica Violeta

 

„Doamenlor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara", - a spus Ștefan Bănică Junior în timp ce se afla pe scena de la Sala Palatului. 

 

 

Amintim că Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret în toamna anului 2017, în Balcic, Bulgaria. Nunta a avut loc chiar de ziua de naștere a artistului. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună. 

 



citeste și
SQL exec time = 1.0850644111633