Aprilie 11, 2018
Soția lui George Clooney a pozat pentru coperta unei reviste
Frumoasa soție a actorului de la Hollywood, Amal Clooney a pozat pentru coperta unei celebre reviste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este inteligentă, rafinată, și extrem de frumoasă, este soția unui din cel mai renumiți actori de la Hollywood, și împreună formează unul din cele mai minunate cupluri de peste Ocean. Amal Clooney, a povestit într-un interviu acordat revistei Vogue despre relația pe care o are cu George Clooney, și despre copiii acestora.

 

Ea a pozat pentru coperta revistei cu renume mondial - Vogue. A demonstrat că arată incredibil la vârsta de 40 de ani. Ședința foto pentru coperta revistei a fost realizată de către celebrul fotograf din Statele Unite ale Americii, Annie Leibovitz.

 

 

În vara anului trecut, cuplul au devenit părinți, în familia Clooney au apărut pe lume doi gemeni. Chiar dacă întreaga lor viață este axată acum pe copii, ei nu uită unul de celălalt, și des se duc la cine romantice, uneori chiar și-n orașe străine. 

 

Amintim că Amal Clooney s-a născut la 3 februarie 1978, în Marea Britanie. Ea este un avocat foarte cunoscut în America. S-a căsătorit la 27 septembrie 2014 cu actorul american George Clooney, iar pe șase iunie 2017, ei au devenit părinții celor doi copilași, Ella și Alexander.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.5518207550049