Mai 23, 2023
Soția lui Bruce Willis, mărturisiri emoționante despre modul în care fiica lor în vârstă de 9 ani are grijă de actor
Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat recent cu demență frontotemporală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bruce Willis a fost diagnosticat recent cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și care l-a determinat să renunțe la actorie. Inițial, actorul în vârstă de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență, scrie elle.ro

Soția lui Willis, Emma Heming Willis, a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram o poveste emoționantă, vorbind despre modul în care fiica lor, Evelyn, în vârstă de nouă ani, își ajută tatăl pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, și-a început Emma Heming Willis discursul. Aceasta a povestit apoi cum Evelyn și-a petrecut timpul liber căutând „fapte amuzante despre demență” și a aflat că persoanele care suferă de această boală „se pot deshidrata grav”.

Bruce Willis' wife reveals heartbreaking health update on acting legend's  dementia battle | news.com.au — Australia's leading news site

„Acum, treaba asta nu este amuzantă, dar oarecum este. Așa că i-am spus: Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cel mai iubitor și plin de compasiune lucru pe care îl poți face”.

Bruce Willis' 5 Daughters: Everything to Know

Nu este însă pentru prima oară când Emma vorbește despre boala soțului său și despre modurile în care această afecțiune le-a afectat viețile. În luna martie, când Bruce a împlinit 68 de ani, aceasta i-a transmis actorului un mesaj emoționant, dezvăluind, de asemenea, și că traversează o perioadă grea.

„Astăzi este ziua de naștere a soțului meu. Mi-am început dimineața plângând, așa cum puteți vedea după ochii mei umflați. Cred că este important să vedeți toate aspectele acestei situații. Oamenii îmi spun mereu: Oh, ești atât de puternică. Nu știu cum reușești. Nu am de ales. Mi-aș dori să am de ales, dar am doi copii de crescut. Câteodată, în viața asta, trebuie să ne punem pe noi hainele de oameni mari și să trecem la treabă. Iar eu asta fac. Dar am momente de tristețe în fiecare zi, am momente de durere în fiecare zi, iar azi, de ziua lui, le simt din plin”, a mărturisit Emma Heming pe Instagram.

Emma Heming Willis Shares Photo of Bruce Willis and Their Daughter Mabel  for Her 10th Birthday

„Am lucrat la acest filmuleț pe care îl postez pentru ziua de naștere a soțului meu. Nu știu de ce îmi fac asta, pentru că videoclipurile sunt ca un cuțit în inima mea”, a împărtășit Emma.

„Dar, la fel de mult cum o fac pentru mine, o fac pentru voi, pentru că știu cât de mult îl iubiți pe soțul meu”, le-a spus ea urmăritorilor săi înainte de a face o pauză pentru a-și aminti: „Nu plânge, Emma”.

 

Aceasta a încheiat videoclipul spunând: „Dar înseamnă atât de mult pentru mine, așa că vă mulțumesc”.
Pe lângă mesajul emoționant, Emma a postat și un clip video în care apare alături de soțul său și de familia sa în diverse ipostaze emoționante.

„El este dragoste pură. Este atât de iubit. Și îl voi iubi mereu. La mulți ani, scumpul meu”, a scris Emma în descrierea clipului video.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2320432662964