Februarie 08, 2017
Finalistele, pe ultima sută de metri!
Cele trei participante rămase în proiectul concursului “Slăbim inteligent” au avut parte astăzi de o serie de antrenamente la Clubul “Fitness Doza” împreună cu antrenorii lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată ce au spus acestea în urma antrenamentelor:

Cristina Jitaru: „Mă simt plină de energie, de viață și de putere, după astfel de antrenamente. Colaborarea cu Anton, antrenorul meu, este foarte bună. El a devenit și-un bun prieten al meu între timp.“

Anton Berlinschi, antrenorul Cristinei Jitaru, a împărtășit cu AQUARELLE rezultatul minunat al acesteia: ”Cristina a slăbit cu 4 kg. La fel, a slăbit cu 8-10 cm în talie, ceea ce ne bucură foarte mult. Este foarte ușor și plăcut de lucrat cu omul care este determinat spre succese.”

 

Adela Rusu: „Cu antrenorul ne înțelegem destul de bine. Mă ceartă atunci când consum ceea ce nu trebuie și mă laudă dacă urmez programul cum trebuie. Mă simt foarte bine, energică și plină de putere după antrenamentele de Fitness Doza.”

Leonid Noscov, antrenorul Adelei Rusu a menționat: „Timp de două luni, a dat jos 12 kg, ceea ce ne bucură foarte mult. Adela este foarte motivată, ea merge practic în fiecare zi la antrenamente. Am o deosebită plăcere să lucrez cu așa oameni cum este Adela.”

Silvia Zubcu: „La început, când veneam la Fitness Doza, țin minte că după antrenamente doream să dorm, acum însă după toate aceste exerciții, mă simt plină de energie. Antrenorul meu este cel mai bravo, el mă susține mereu și din fericire, nu mă cruță deloc în timpul antrenamentelor.“

Stanislav Vasenda, antrenorul maestru al Silviei Zubcu a spus că „Silvia a dat dovadă de o puternică motivație în acest concurs și de multă tărie de caracter. Are dorința de a câștiga și, într-adevăr, este o luptătoare. Datorită setului de exerciții regulate și a regimului alimentar echilibrat, Silvia a dat jos, timp de două luni, 10 kg.”

Amintim că cele trei participante mai au parte în cadrul proiectului „Slăbim Inteligent” și de o serie de proceduri profilactice la Centrul de sănătate “Ozonis”.Finalistele proiectului “Slăbim Inteligent” se află acum pe ultima sută de metri. Câștigătoarea va beneficia de proceduri gratis la Centrul “Ozonis” în valoare de 300 Euro și de un abonament pentru un an la antrenamentele Clubului „Fitness Doza”.

Partenerii proiectului:

 



citeste și
SQL exec time = 0.65281820297241