Mai 04, 2022
Serghei Lazarev a devenit victima fake-urilor. Ce l-a înfuriat pe artist
Războiul dintre Rusia și Ucraina nu a afectat inspirația și activitatea concertistică a artistului, după cum se speculează în presa din Rusia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În mediul online rus se speculează activ faptul că Serghei Lazarev a decis să ia o pauza de la muzică. Cică, artistul rus ar fi explicat că "e foarte greu să ai inspirație, când în jurul e atâta negativitate, furie și ură”. Lazarev ar mai fi menționat că atât el, cât și alți interpreți din Rusia sunt nedumeriți, întrucât foarte multe case de discuri pleacă din țară și nu este clar cum vor filma clipuri noi și pe ce platformă să le promoveze. 

Iată un alt citat fals publicat de presa rusă, dar care NU este adevărat: „Îmi este foarte greu să mă inspir într-o perioadă atât de tulbure, când există atâta negativitate, furie și ură în jur. Este foarte greu să reziști. În astfel de momente, vrei să te închizi și să nu lași pe nimeni să intre în lumea ta”, ar fi spus Serghei Lazarev.

Astfel, artistul a ținut să clarifice situația și să le ofere detalii fanilor din prima sursă. Interpretul a transmis un mesaj important pe canalul său de Telegram:

"Menționez din nou! Vă rog să încetați a răspîndi fake-uri, până nu veți auzi declarații oficiale de la mine. Cu siguranță că sunt agresiuni intenționate la adresa mea. Noutatea despre faptul că plănuiesc să fac o pauza, renunț la concerte și nu mai compun piese noi e răspândită activ în mass-media. Vreau să vă spun un lucru - degeaba așteptați ca asta să se întimple! Concertele vor continua, la fel și înregistrarea pieselor. Am o armată enormă de fani și continui să muncesc pentru ei! În urma numeroaselor cereri, noi vom prelungi N-Tour și în alte orașe. Biletele sunt puse în vânzare", a transmis artistul fanilor care s-au arătat îngrijorați de informațiile apărute în presă.

Surse: SHOK.md, @Сергей Лазарев Telegram



citeste și
SQL exec time = 0.56290078163147