Octombrie 17, 2022
Selena Gomez și Hailey Bieber, apariție neașteptată la un eveniment. Cele două s-au pozat împreună
Selena Gomez și Hailey Bieber au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-au pozat împreună. Cele două au fost prezente în acest weekend la Academy Museum Gala în Los Angeles și mare a fost mirarea atunci când ele s-au îmbrățișat și pozat de parcă și-ar fi revăzut o veche prietenă. Cum s-au fotografiat Selena Gomez și Hailey Bieber .

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Justin Bieber trebuie să fie puțin în stare de șoc. Fosta lui iubită și actuala soție, îmbrățișate la un mare eveniment din Los Angeles. Selena Gomez și Hailey Bieber au șocat o lume întreagă cu seria de fotografii care a ajuns în mediul online în urmă cu doar câteva ore. Nu este deloc secret faptul că a exist o situație extrem de dificilă pe vremea când Selena Gomez și Justin Bieber se tot împăcau și despărțeau, iar faptul că artistul s-a căsătorit cu Hailey la scurt timp după despărțirea de Selena Gomez a fost foarte deplasat.

Selena Gomez și Hailey Bieber, apariție neașteptată la un eveniment

Selena Gomez și Justin Bieber au avut o relație lungă, frumoasă, dar și complicată. Fanii îi adorau, dar certurile și neînțelegerile dintre ei au dus într-un final la despărțire. A existat o perioadă lungă în care aceștia s-au tot despărțit și împăcat, iar atunci Selena Gomez a fuferit foarte mult, ba chiar a ajuns și la depresie.

Selena Gomez și Hailey Bieber, apariție neașteptată la un eveniment. Cele două s-au pozat împreună / FOTO

Ei bine, într-un final Selena și Justin au pus punct definitiv relației, iar la scurt timp după asta, artistul s-a căsătorit cu Hailey Bieber, actuala soție. Cuplul Justin - Hailey a fost dur criticat de-a lungul timpului, iar zvonurile cum că Hailey Bieber ar fo fost motivul despărțitii dintre Selena și Justin, nu au încetat. Supermodelul american nu a băgat în seamă comentariile răutăcioare, însărecent a clarificat situația spunând că ea nu s-a implicat în niciun fel în fosta relație a soșului ei.

„Este important ca oamenii să știe adevărul. Pentru că există un adevăr. Nu am avut o relație în timp ce Justin se întâlnea cu altcineva. Când el și cu mine am început să n vedem, el nu avea nicio relație. Nu stă în caracterul meu să mă încurc cu relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât”, a declarat Hailey Bieber în cadrul unui podcast.

La scurt timp după declarațiile lui Hailey, Selena Gomez a sărit în apărarea ei și a spus live pe TikTok că ceea ce îndrugă oamenii este complet nedrept, iar comentariile negative asupra lui Hailey pe acest subiect sunt josnice și dezgustătoare.

„Cred că multe dintre aceste comentarii, de care nu ar trebui să fiu conștientă, sunt doar josnice și dezgustătoare. Iar acest lucru nu este corect, pentru că nimeni nu ar trebui să vorbească niciodată în felul în care vorbiți voi”, a declarat Selena Gomez într-un live realizat pe contul său de TikTok.

 

Cele două s-au pozat împreună

Având în vedere toată situația din anii trecuți, a fost o mare surpriză ca Selena Gomez să îi ia apărearea actualei lui Justin Bieber. Surpriza a fost cu atât mai mare în momentul în care cele două s-au fotografiat împreună. Prezente la Academy Museum Gala în Los Angeles, Selena și Hailey au dat ochi în ochi și s-au îmbrățișat. Acestea erau extrem de zâmbitoare și nu părea ca vreuna dintre ele să aibă o rivalitate pe cealaltă, înțelegând situația.

Selena Gomez și Hailey Bieber, apariție neașteptată la un eveniment. Cele două s-au pozat împreună / FOTO

Selena Gomez și Hailey Bieber, apariție neașteptată la un eveniment. Cele două s-au pozat împreună / FOTO

Selena Gomez și Hailey Bieber, apariție neașteptată la un eveniment. Cele două s-au pozat împreună / FOTO

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5491814613342