Octombrie 17, 2019
Sasha Lopez este omagiat astăzi! Vezi cum l-a felicitat soția lui
DJ-ul autohton Sasha Lopez sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscutul DJ de la noi din țară, Sasha Lopez, trăiește astăzi clipe de fericire, căci își sărbătorește ziua în care barza l-a adus pe lume. Artistul a împlinit vârsta de 39 de ani. Cu acest prilej, proaspăta lui soție, Xenia Piciughin, i-a scris un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. În doar patru ore, postarea a acumulat aproape o mie de like-uri. 

La mulți ani, celui mai important om din viața mea, soțul meu!!! Mulțumesc pentru oportunitatea de a fi iubită de către TINE! Mereu am fost captivată de prezența ta, fiindcă TU ești simbolul a tot ce mi-am dorit de la un bărbat, prieten, partener. Mă faci să fiu un om mai bun, iar viața mea s-a schimbat colosal în ziua în care mi-am pus inima in palmele tale. Promit mereu să fiu mereu cea mai bună versiune a mea, și să găsesc mereu noi căi de a-ți demonstra cât de mult însemni pentru mine. 
Totul în viața ta să fie așa cum îți dorești, iar eu te voi ajuta și susține în toate! 

 

 

Xenia Piciughin, soția artistului Sasha Lopez, este însărcinată în șase luni. Peste doar trei luni, familia celor doi se va mări cu un membru. Xenia este în așteptarea unei fetițe. Xenia Piciughin și Sasha Lopez s-au căsătorit pe 12 august curent.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2379117012024