Septembrie 16, 2016
Sarah Jessica Parker, în rol de cântăreață într-o nouă dramă
Puțini cunosc că până la rolul principal dîn serialul "Sex and The City" Sarah Jessica Parker a participat la producții de Broadway unde s-a implicat vocal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Puțini cunosc că până la rolul principal dîn serialul "Sex and The City" Sarah Jessica Parker a participat la producții de Broadway unde s-a implicat vocal. Sarah a debutat pe scena muzicalului "Annie" și "The Sound of Music". A avut ocazia să cânte și în filmul "Hocus Pocus" în anul 1993, de asemenea și în rolul temporar din serialul "The Losers".

Foarte curând Sarah Jessica Parker va avea din nou ocazia să-și demonstreze talentele vocale. Aceasta a fost confirmată pentru rolul de cântăreață pe care o va chema Vivien, într-un film nou. Despre subiectul filmului se știe foarte puțin, acesta încă n-are denumire, însă filmările vor începe curând. Protagonista află că suferă de o boală incurabilă, însă luptă până la capăt.

Regizorul proiectului este Fabien Constant, cunoscut pentru filmele sale documentare despre modă, iar Sarah participă în calitate de producătoare a filmului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9508638381958