August 14, 2017
Salma Hayek: „Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine?“
Actrița care anul acesta a împlinit 50 de ani, a acordat recent un interviu pentru revista The Edit, vedeta americană de origine mexicană Salma Hayek a vorbit deschis despre neajunsurile și frumusețile înaintării în vârstă, despre relația specială pe care o are cu soțul ei, dar şi despre standardele de frumuseţe de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița a dezvăluit care este cea mai grea parte a procesului de îmbătrânire şi, spre uimirea fanilor, a precizat că niciodată nu a cedat presiunilor Hollywood-ului de a se menţine în formă, deşi admite că întotdeauna îşi doreşte să arate bine pentru soţul ei, omul de afaceri francez François-Henri Pinault, preşedinte şi director executiv al brandului de lux Kering.

 

„Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“, a declarat Hayek. Artista a dezvăluit şi care este cel mai neplăcut aspect al procesului de îmbătrânire: „Cea mai rea pare sunt ochii mei. Nu ridurile – ochii. Sunt o persoană căreia îi place să vizualizeze, iar acum nici măcar nu mai pot citi fără ochelari. A fost foarte, foarte trist. Pentru mine e mai rău decât menopauza.“

Salma Hayek, care este căsătorită cu François-Henri Pinault din 2009, a povestit că soţul ei o complimentează des, însă o şi dezaprobă când vine vorba de apariţiile ei pe covorul roşu.

„Soţul meu îmi adoră părul meu natural, care este creţ. Îi spun tot timpul: «Nu mă pot duce la eveniment cu părul meu nebunesc», iar el îmi răspunde: «Dar te reprezintă – eşti electrică». Recent, am purtat o perucă roz pe covorul roşu. Naomi Campbell m-a inspirat. Soţul meu a urât acea apariţie, mi-a zis că sunt nebună“, a povestit actriţa.

 

Salma Hayek a declarat că se consideră norocoasă şi fericită în căsnicia sa, însă a vorbit despre presiunile inutile pe care femeile şi le pun în încercarea de a fi perfecte la locul de muncă, în mariaje şi în postura de mame.

 

„Femeile sunt mult mai exigente cu ele însele decât bărbaţii. Este o senzaţie oribilă – nu suntem suficient de bune la locul de muncă, nu suntem suficient de bune pentru partenerul care ne înşală, nu suntem suficient de bune pentru copiii noştri care întotdeauna vor mai mult de la noi, indiferent de câte eforturi facem“, este de părere Salma Hayek.

Salma Hayek Pinault este o actriţă, regizoare şi producătoare de film. Şi-a început cariera în Mexic, în telenovela „Teresa“, iar în 1991 s-a mutat la Hollywood.

Sursa: unica.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3193769454956