Februarie 21, 2018
Rapperul autohton Mani a lansat un nou videoclip despre Moldavian Dream
Mani a lansat un nou videoclip care are la bază istoria tristă a unui moldovean, care, ajuns în State, nu-și mai dorește să revină acasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rapperul Mani a lansat un nou videoclip care poartă denumirea "Moldavian Dream". Casa de nebuni, oameni ciufuliți, colțuni colorați, păr încălcit, acestea sunt imaginile din noul clip al rapperului autohton Mani. Rapperul ne-a povestit că ideea pentru acest cântec i-a venit atunci când, un bun prieten de-a lui i-a povestit un vis. Fiind plecat de mulți ani în Statele Unite ale Americii, băiatul a visat într-o noapte că a revenit acasă, în Moldova. În loc ca acest vis să-i creeze stare de bine și dor, totul a fost invers. Visul nu a fost decât un coșmar. Revenirea acasă pentru eroul acestui cântec nu ar aduce decât bătăi de cap și groază.  Această povestire l-a răscolit pe rapperul Mani, și visul a fost materia primă a ideii clipului. Mani zice:

 

"Câte trebuie să se întâmple, încât visul că ești acasă să-și schimbe atât de mult încărcătura emoțională? Mie mi se pare grav că acest lucru se întâmplă".

 

 

Gândurile lui Mani cu privire la acest subiect s-au transformat în ‘’Moldavian Dream’’. Acest videoclip este al treilea consecutiv, realizat de către echipa CIOfilm. Regia e semnată de către Ion Usatyi și Sergiu Ciorescu.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6029317378998