Septembrie 05, 2018
Morandi s-au reunit! Vezi cel mai nou videoclip lansat de formația din România!
Băieții de la Morandi sunt din nou împreună. Randi și Marius Moga au lansat un nou videoclip muzical, la piesa "Kalinka".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au făcut ravagii în întreaga Europă cu piesele "Angels", "Love", "Save me", au fost de nedespărțit, hiturile lor aveau un succes nemaipomenit. Dar, într-o zi, drumurile lor s-au despărțit. Peste ani de zile, Randi și Marius Moga au hotărât să se reunească.

Cei doi au lansat o nouă piesă, care se intitulează "Kalinka", iar mai nou, au scos și un videoclip. Filmările au avut loc în locuri exotice, iar regia videolcipului a fost realizată de către basarabeanul Roman Burlaca. 

 

 

Fanii proiectului Morandi au scris zeci de comentarii pe Youtube, fiind inspirați pentru faptul că îi pot vedea din nou pe cei doi artiști din România împreună. 

 

"SERIOS? Proiectul Morandi încă există? WOW, este o legendă".

"Îmi era dor să ascult ceva nou de la Morandi!!!" - sunt doar câteva comentarii de încurajare la acest videoclip. 

Sper să mai avem parte de noi delicii muzicale de la Marius Moga și Randi. Ne place la nebunie ceea ce fac cei doi, și abia așteptăm să gustăm din noile creații ale artiștilor. Până atunci însă, să ne înfruptăm din cel mai nou videoclip al formației. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2911944389343