Septembrie 09, 2022
Prințul Harry a ajuns prea târziu. Trist și îngândurat și neînsoțit de Meghan. Cum a fost surprins
Mult prea multe greșeli a făcut în relația cu bunica sa. Și, din nefericire, deși și-a dorit să ajungă și să o prindă în viață, moartea a fost mai rapidă decât Prințul Harry.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ciuda rupturii drastice dintre el și monarhie, al doilea născut al Regelui Charles pare vizibil afectat de vestea că bunica lui a plecat în lumină.

Prințul Harry Balmoral jpg

Prințul Harry Balmoral (2) jpg

Prințul Harry Balmoral (6) jpg

Prințul Harry Balmoral (5) jpg

Singur și îngândurat a ieșit de la Balmoral și a plecat înspre aeroport, cu destinația Londra. Culmea este că el și soția lui tocmai începuseră un turneu european de promovare a Jocurilor Invictus și se aflau în Germania când a fost anunțat să vină de urgență, să-și ia adio de la Regină. Nu putem să nu observăm atitudinea Ducesei de Sussex, încă o dată sfidătoare față de familia regală, căci ea nu a catadicsit să meargă la Balmoral și să fie alături de soț.

meghan markle 3 jpg

Măcar i-a făcut o ultimă bucurie Reginei în vară, când i-a adus strănepoții din America la Londra, la Jubileul de Platină. Ocazie cu care Elisabeta a II-a a Marii Britanii a cunoscut-o și pe Lilibet, fiica lui Harry, care-i poartă numele.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72228932380676