Aprilie 03, 2018
Primăvara aceasta se poartă părul roz. Cum să-ți alegi nuanța potrivită
Nuanțele pastelate și diafane de roz devin tot mai popolare primăvara aceasta. Fie că îți alegi haine, accesorii sau genți de această culoare, mai poți îndrăzni și să îți faci și părul de culoarea unui roz intens sau un roz pudrat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Stiliștii sunt de părerea că rozul va fi tot mai cerut de cliente în anul 2018, iar printre vedete care deja și-au schimbat look-ul se numără și Kim Kardashian, care a demonstrat finețea acestei culori.

 

 

Și câteva vedete de la noi au îndrăznit cu nuanța de roz.

 

 

A post shared by Gloria (@gloriagorceag) on

 

 

 

A post shared by Katalina Rusu (@katalinarusu) on

 

 

A post shared by Olga Manciu (@olga_manciu) on

 


Această tendință a devenit tot mai populară pe Instagram, dar cu siguranță părul roz îl poți purta și în viața de zi cu zi.

 

“Dacă vrei să urmezi trendul pink hair este important să iei în considerare culoarea tenului. Există o nuanţă potrivită de roz pentru toată lumea.” ne dă asigurări hairstylistul Wella Professionals.


Iată ce tonuri de roz trebuie să alegi în funcţie de tonul pieliii!

 

 

Pentru tenul în tonuri calde, poţi opta pentru un roz intens sau pentru nuanţe de roz pastelat. La fel de bine merge un blond cu accente roze. Mizează şi pe nuanţe de roz auriu care amintesc în acelaşi timp de culoarea cuprului.

 

 

Pentru tonurile reci a tenulu, nuanțele de roz care se potrivesc sunt hot pink şi fucsia, care vor îţi vor scoate în evidenţă trăsăturile. Şi nuanţele de blond ultra deschis cenuşiu cu accente roz arată foarte bine.

 



citeste și
SQL exec time = 1.7436645030975