Septembrie 18, 2018
Prima apariție publică a actriței Kirsten Dunst după ce a născut! Vezi cum arată vedeta
Actrița de la Hollywood, Kirsten Dunst pentru prima oară a apărut în public după sarcină, la cea de-a 70-a ediție a premiilor Emmy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La cea de-a 70-a ediție a premiilor Emmy, vedeta de cinema, Kirsten Dunst, a apărut pentru prima oară în public după ce a devenit mămică. Actrița a venit însoțită de iubitul ei, actorul Jesse Plemons. Cei doi au devenit părinții unui băiețel în luna mai.

Prima apariție după ce a devenit mămică a vrut să fie una spectaculoasă, de aceea, starul de la Hollywood, Kirsten Dunst, a ales să poarte o rochie lungă și elegantă de culoarea albastru închis, cu un decolteu amețitor, de la brandul renumit - Schiaparelli Haute Couture. 

 

 

"Să slăbești e mult mai greu atunci când ai mai mult de 35 de ani și, urăști să mergi la sala de forță. Eu ador să mănânc găină coaptă și toate deliciile de la McDonald's. De aceea, eu sunt sută la sută convinsă că nu voi putea slăbi la comandă." - a spus actrița într-un interviu.

 

 

Amintim că, actrița Kirsten Dunst s-a logodit cu tânărul actor Jesse Plemons în luna ianuarie a anului 2017. Cei doi și-au făcut cunoștință în anul 2016, la filmările serialului "Fargo". Jesse este cu 6 ani mai mic decât celebra actriță. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0628402233124