Iunie 07, 2018
Prima apariție publică a Melaniei Trump după operație! Vezi cum arată acum prima doamnă a Americii!
După dispariția de 27 de zile din vizorul public, Melania Trump a participat la un eveniment oficial alături de soțul său, Donald Trump.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Luna trecută, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a fost spitalizată și operată. Melania a fost diagnosticată cu tumoare benigna la rinichi. Soției președintelui SUA i s-a înlăturat tumoarea, și prima doamnă a fost nevoită să stea departe de vizorul public. 

Melania arată foarte bine după operație. Ea a purtat o ținută de culoarea bej, care o prindea foarte bine, și pantofi de tip stiletto. 

 

 

La începutul discursului, președintele Donald Trump a menționat: 

"Noi cu Melania am trecut printr-o perioadă dificilă, în schimb acum totul este bine. Noi ne mândrim că Melania a trecut peste toate greutățile cu brio. Ea face un lucru nemaipomenit în calitate de prima doamnă a Americii". 

 


 

Totodată Donald era indispus din cauza zvonurilor care au apărut în urma lipsei Melaniei de la ultimele evenimente.

"Știrile proaste care circulă prin intermediul rețelelor de socializare, m-au supărat atât pe mine, cât și pe Melania. Atâta timp cât Melania își revenea după operație, gurile rele spuneau că ea a murit, că și-a făcut liffting facial, că noi ne-am despărțit, și că ea a plecat de la Casa Albă. Toate astea-s doar zvonuri. La noi totul este minunat". - a spus Donald Trump. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92573976516724