Iunie 25, 2020
Prima apariție a Ducesei de Cambridge după autoizolare. Cum a impresionat Kate Middleton
La prima ei apariție de după izolare, Ducesa de Cambridge a vizitat Fakenham Garden Center din Norfolk, unde a stat de vorbă cu proprietarii și personalul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată în haine lejere, Kate Middleton a vrut să afle mai multe despre afacerea independentă deschisă în 1984. Soția Prințului Wiliiam s-a interesat mai ales despre modul în care pandemia COVID-19 a afectat operațiunea.

Cu zâmbetul pe buze, Ducesa a respectat regulile de distanțare socială și a încercat să îi încurajeze pe proprietari, mulțumindu-le totodată pentru contribuția pe care au adus-o societăţii în timpul stării de urgenţă.

                                                                                   

Potrivit publicațiilor britanice, William, Kate și copiii lor au stat în autoizolare la casa pe care o dețin în Norfolk, Anmer Hall - un spațiu rustic, cu mult loc de joacă pentru George, Charlotte și Louis.

Pană acum, Ducele și Ducesa de Cambridge și-au efectuat angajamentele regale prin apel video și au ales să le vorbească mai multor angajați din prima linie și mai multor organizații, mulțumindu-le pentru munca lor dificilă.

De câteva zile însă, atât William, cât și Kate, au marcat apariții publice și au comunicat personal cu lucrători din Norfolk.

                            



citeste și
SQL exec time = 6.2247507572174