August 06, 2019
(POZE) Vezi cum s-a desfășurat concertul lui Jennifer Lopez la Moscova

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest weekend, la Moscova a avut loc unul dintre cele mai așteptate concerte din acest an, și anume concertul lui J Lo, din cadrul turneului jubiliar al artistei "It's my party". 

Oamenii de pretutindeni s-au adunat duminică seara, la cel mai incendiar concert al anului. Concertul a fost de-a dreptul fenomenal, J Lo îndemnându-i pe toți cei prezenți în sală să se relaxeze și să se distreze din plin la party-ul dedicat celei de-a 50-a aniversare a artistei. 

 

 

Jennifer Lopez a interpretat hiturile care au consacrat-o de-a lungul timpului și, de asemenea, nu a ratat ocazia să încânte publicul cu cele mai noi piese ale sale. Pe scenă a evoluat și fiica interpretei, Emma, în vârstă de doar unsprezece anișori. Aceasta a purtat o ținută asemănătoare cu cea a mamei sale, și și-a demonstrat abilitățile vocale. 

 

 

Zeci de ținute sclipitoare, dansuri incendiare și o atmosferă de poveste au fost prezente la acest concert unic. A încheiat acest concert artista în vârstă de 50 de ani cu renumitul său hit - "On the Floor". J Lo a ieșit la bis interpretând melodia "Let's Get Loud", pe care toți cei prezenți la eveniment au așteptat-o întreaga seară cu mult nesaț. 

 

 

Concertul a fost nemaipomenit, toate așteptările invitaților au fost pe măsură. Interpreta a avut un show de nota zece, care va rămâne pentru totdeauna în sufletele celor prezenți. 

 

 

Amintim că, prima și ultima dată Jennifer Lopez a evoluat la Moscova șapte ani în urmă, în cadrul unei ceremonii de înmânare a premiilor în domeniul muzicii. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0197865962982