Octombrie 19, 2018
Neașteptat! Sasha Lopez are o nouă iubită! (POZE)
Parcă mai ieri Sasha Lopez era căsătorit cu Ale Blake, acum însă îl vedem în compania unei alte domnișoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că Sasha Lopez a divorțat de frumoasa Ale Blake, cu care au fost împreună o lungă perioadă de timp. Dj-ul nu mai ascunde acest lucru, ba mai mult ca atât, a făcut publice pozele cu noua lui iubită. 

 

 

Pe rețelele de socializare, cei doi apar împreună, și este cert faptul că formează un cuplu. Artistul nu-și mai ascunde relația, ci a făcut-o publică. Cei doi sunt împreună de câteva luni. Pe noua iubită a lui Sasha Lopez o cheamă Xenia Piciughin. Tânăra are vârsta de 26 de ani, cu unsprezece ani mai mică decât artistul.

 

 

Amintim că, zilele trecute, Sasha Lopez și-a sărbătorit aniversarea. Xenia l-a felicitat într-un mod inedit, postând un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: 

"L-aş iubi pentru că mă mângâie pe păr şi mă sărută pe frunte…pentru că îi e drag copilul din mine şi iubeşte femeia care sunt. La mulți ani, suflet minunat !!!" - a scris noua iubită a artistului. 

 

 

Amintim că Sasha Lopez, artistul basarabean, a fost căsătorit cu Ale Blake, timp de cinci ani. Cei doi și-au oficializat relația în luna februarie a anului 2002. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4777929782867