Iulie 30, 2019
(POZE) Dima Bilan și-a schimbat look-ul. Artistul a devenit blond

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cei mai îndrăgiți interpreți de muzică ușoară din Rusia, Dima Bilan, și-a schimbat radical look-ul. Artistul și-a vopsit podoaba capilară în blond. Se pare că interpretul pregătește un deliciu muzical, iar pentru filmările clipului, acesta a hotărât să opteze pentru o schimbare. 

Artistul a încărcat zeci de poze pe contul său de Instagram cu noua lui coafură. Fanii cântărețului au fost plăcut surprinși, acesta acumulând sute de mii de like-uri la fiecare din postare. 

 

 

 

 

 

Amintim că, Dima Bilan s-a născut pe 24 decembrie 1981. El este un cântăreț din Rusia, care și-a început cariera în domeniul muzical în anul 2000. De-a lungul timpului, artistul a participat la numeroase concursuri de muzică ușoară din Rusia și din străinătate. A devenit cunoscut în anul 2002, după participarea la concursul internațional de muzică Novaya Volna. În anul 2003, Dima Bilan a lansat primul său hit. Cu cinci ani mai târziu, interpretul a participat la concursul Eurovision, cu piesa “Never let you go”, obținând locul doi, iar în anul 2008, Dima Bilan a devenit câștigătorul aceluiași concurs cu melodia “Believe”.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88773322105408