Septembrie 07, 2022
Plăcerea vinovată a Iulianei Beregoi. La ce nu poate renunța sub nicio formă
Iuliana Beregoi este idolul generației Z, dar succesul nu a făcut-o să își ia lumea în cap. Este majoră, dar la fel de legată de familie: părinți și sora ei, Ana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista a povestit în exclusivitate pentru Impact.ro despre relația pe care o are cu mama ei și ce sacrificii face pentru a fi într-o formă de invidiat, fiind conștientă că fanii o iau ca exemplu, iar ea nu își permite să îi dezamăgească.

Iuliana Beregoi îi este recunoascătoare mamei sale, Natalia, pentru faptul că a sesizat încă din primii ani de viață că este talentată și că a încurajat-o să își urmeze visul și să facă muzică. De altfel femeia o ajută foarte mult în carieră, ea administrându-i conturile de pe rețelele de socializare și implicându-se serios și la capitolul poze și filmări.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, copil şi persoane în picioare

Iuliana Beregoi: „Mama m-a învățat să fiu puternică”

Artista apreciază ajutorul pe care mama i-l oferă necondiționat de când se știe. Ea este cea cu care Iuliana se sfătuiește nu numai în privința lucrurilor ce țin de cariera ei, bineînțeles alături de managerii Alina Todască și Cătălin Dascălu, dar discută și aspecte ce țin de viața personală.

„Normal că de mama sunt mai apropiată. Relația cu mama e una specială pentru mine, ea este cea mai bună prietenă a mea, îmi dă cele mai bune și cele mai sincere sfaturi. Ea m-a învățat să fiu puternică. Toate secretele le împart cu mama, ea mereu mă ascultă și mă ajută să fac alegerile corecte. Ea este prietena mea cea mai bună, confidenta, sfătuitoarea și persoana cea mai bună pentru a-mi spune secretele. E „cufărul” meu de lucruri prețioase…de secrete și lucruri frumos împărtășite”, a declarat, pentru Impact.ro, Iuliana Beregoi.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr lung

Atât mama, cât și tatăl s-au implicat atent în creșterea și educarea Iulianei, fiind mândri de adultul care este astăzi.

„Să știți că încă am de învățat foarte mult de la părinții mei. Cele mai importante lucruri învățate până acum de la ei au fost să îmi păstrez naturalețea, să nu uit de unde am plecat, să mulțumesc pentru tot ce viața îmi oferă, dar mai ales să rămân un om bun cu toți din jurul meu și nu numai. Cred că e bine să fim atenți și mereu călăuziți de părinții noștri și, mai ales, să cerem sfaturi, pentru că ei sunt persoanele care doresc tot ce e mai bun pentru copilul sau copiii lor”, a precizat Iuliana Beregoi.

Cântăreața este o fire sensibilă și se consumă atunci când rezultatele nu sunt pe măsura muncii depuse.

„Am momente când plâng, atunci când nu-mi ies lucrurile așa cum vreau”, a adăugat ea.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Cum își menține Iuliana Beregoi silueta impecabilă

Iuliana Beregoi are o siluetă de invidiat, o ajută și vârsta, dar recunoaște că și-a impus anumite reguli atât în ceea ce privește alimentația, cât și mișcarea.

„Încerc să mă abțin de la dulciuri, băuturi carbogazoase și fast-food. Însă, plăcerea mea vinovată rămâne sushi, la care cu greu pot renunța. În schimb, merg la sală de ani buni, asta pentru că am ambiția de a avea o imagine impecabilă și să fiu un exemplu bun pentru Generația Z”, a povestit Iuliana Beregoi pentru Impact.ro.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Sursa - playtech.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95638346672058