Septembrie 07, 2018
Piept de pui cu parmezan
Gustos, ușor de gătit, și extrem de apetisant, pieptul de pui cu parmezan este o decizie minunată dacă ai de primit musafiri și dacă vrei să-i impresionezi plăcut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vei avea nevoie de:

 

4 jumătăți de piept de pui;
2 ouă;
1 cană de pesmet;
1/4 cană de ulei de măsline;
1/2 cană de parmezan;
1 borcan sos pentru spaghete;
115 g brânză mozzarella.

 

Mod de preparare:


1. Încălzește cuptorul.
2. Bate pieptul de pui cu ciocănelul, înmoaie-l în ouăle pui in oaule batute și pesmet. 
3. Încălzește uleiul de masline într-o tigaie, iar mai apoi, prăjește pieptul de pui până când se rumenește pe ambele părți. 
5. Toarna sosul pentru spaghete intr-o tigaie sau o tava de copt de mici dimensiuni. Asaza pieptul de pui peste sos si presara parmezanul deasupra. Lasă tava la copt timp de 15 minute, până când brânza s-a topit și a căpătat o culoare aurie.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65545320510864